Sichuan utstedte en tung politikk for å fremme hydrogenenergiindustrien inn i den raske utviklingen

Hovedinnholdet i policyen

Sichuan-provinsen har nylig gitt ut en rekke viktige retningslinjer for å støtte utviklingen avhydrogenenergiindustrien.Hovedinnholdet er som følger: Den "14. femårsplanen for energiutvikling i Sichuan-provinsen" som ble utgitt i begynnelsen av mars i år, satte tydelig fokus på å fremmehydrogenenergi og ny energilagring.Industriell utvikling.Fokuserer påhydrogenenergi og ny energilagring, bør det arbeides for å fremme utviklingen av nye energiteknologier og utstyr, og fokusere på nøkkelteknologier, kjernematerialer, utstyrsproduksjon og andre mangler, etablere en teknologisk forsknings- og utviklingsplattform og øke kjerneteknologisk forskning.Forankring i den nasjonale energiplanen for hydrogen, med fokus på å utnytte mulighetene for fremtidig industriell utvikling, koordinere utformingen avhydrogenenergiindustrien, og fremme gjennombrudd innenhydrogenenergiteknologi i forberedelse, lagring og transport, fylling og påføring.Støtt byggingen av demonstrasjonsprosjekter for hydrogenenergi i Chengdu, Panzhihua, Zigong, etc., og utforsk multi-scenario-anvendelsen avhydrogenbrenselsceller.

20210426020842724

Konkrete planer for grønn utvikling

Den 23. mai utstedte generalkontoret til Sichuan-provinsens partikomité og hovedkontoret til provinsregjeringen "Implementeringsplanen for å fremme grønn utvikling av by- og landbygging".I planen er det lagt vekt på at bygging av nye lade- og byttestasjoner for energibiler (peler), bensinstasjoner, hydrogenstasjoner, distribuerte energistasjoner og andre anlegg bør fremskyndes.Før dette, den 19. mai, utstedte Chengdu Economic and Information Bureau og andre 8 avdelinger i fellesskap "Chengdu Hydrogen Refueling Station Construction and Operation Management Measures (Trial)", som bekreftet Chengdu Economic and Information Bureau som byens hydrogentankstasjon. prosjekt.Kommunal næringsforvaltningsavdeling.Utviklings- og reformavdelingen er ansvarlig for godkjenning (arkivering) av hydrogentanking stand-up elementer.Økologisk miljøavdeling har ansvar for miljøkonsekvensutredning, tilsyn og forvaltning av miljøverngjennomføringsaksept etc. Tiltakene foreslår også at i prinsippet skal hydrogenstasjoner som opererer eksternt lokaliseres i kommersiell tjenesteareal, og det er tydelig utformet detaljerte prosedyrer mht. arealgodkjenning, prosjektgodkjenning, plangodkjenning og byggegodkjenning som må utføres under bygging og drift av hydrogenstasjoner.Samtidig er det klart fastsatt at når hydrogentankstasjonen er i drift, skal eierenheten oppnå «Gas Cylinder Filling License», og skal etablere et kvalitets- og sikkerhetssporbarhetssystem for hydrogenflasker til kjøretøy.

Hovedeffekt

Innføringen av ovennevnte industripolitikk og spesifikke implementeringsplaner har spilt en positiv rolle i å fremme den raske utviklingen avhydrogenenergiindustrien i Sichuan-provinsen, akselerere tempoet for "gjenopptakelse av arbeid og produksjon" i hydrogenenergiindustrien etter epidemien, og fremme hydrogenenergiindustrien i Sichuan-provinsen.I forkant av utviklingen avhydrogenenergiindustrien i landet.


Innleggstid: 31. mai 2022