Hva bør du være oppmerksom på når du oppbevarer etylenoksid?

Etylenoksider en organisk forbindelse med den kjemiske formelenC2H4O.Det er et giftig karsinogen og brukes til å lage soppdrepende midler.Etylenoksid er brannfarlig og eksplosivt, og det er ikke lett å transportere over lange avstander, så det har et voldsomt regionalt preg.

Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg oppbevarer etylenoksid?

Etylenoksidlagres i sfæriske tanker, og de sfæriske tankene er nedkjølt, og lagringstemperaturen er mindre enn 10 grader.Siden ring B har svært lavt flammepunkt og selveksplosjon, er den tryggere å oppbevare i frossen.
1. Horisontal tank (trykkbeholder), Vg=100m3, innebygget kjøler (type kappe eller indre spiral, med kjølt vann), nitrogenforseglet.Isolasjon med polyuretanblokk
2. Planleggingstrykket tar den høyeste trykkverdien til nitrogentilførselssystemet (EO-lagring og nitrogenforsegling vil ikke påvirke renheten, og det kan også effektivt redusere eksplosjonsfaren).
3. Innebygd kjøler: Det er rørbunten (eller kjernen) til U-rørs varmeveksleren.Det er planlagt å være en avtakbar type, som er praktisk for vedlikehold og utskifting.
4. Den innebygde kjølespiralen er fast: Serpentinkjølerøret inne i lagertanken kan ikke fjernes.
5. Kjølemedium: ingen forskjell, alt er kjølt vann (en viss mengde vandig etylenglykolløsning).


Innleggstid: 25. august 2021