Hva bør du være oppmerksom på når du oppbevarer etylenoksid?

Etylenoksider en organisk forbindelse med den kjemiske formelenC2H4O.Det er et giftig karsinogen og brukes til å lage soppdrepende midler.Etylenoksid er brannfarlig og eksplosivt, og det er ikke lett å transportere over lange avstander, så det har et voldsomt regionalt preg.

Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg oppbevarer etylenoksid?

Etylenoksidlagres i sfæriske tanker, og de sfæriske tankene er nedkjølt, og lagringstemperaturen er mindre enn 10 grader.Siden ring B har svært lavt flammepunkt og selveksplosjon, er den tryggere å oppbevare i frossen.
1. Horisontal tank (trykkbeholder), Vg=100m3, innebygget kjøler (type kappe eller indre spiral, med kjølt vann), nitrogenforseglet.Isolasjon med polyuretanblokk
2. Planleggingstrykket tar den høyeste trykkverdien til nitrogentilførselssystemet (EOlagring og nitrogenforsegling vil ikke påvirke renheten, og det kan også effektivt redusere eksplosjonsfaren).
3. Innebygd kjøler: Det er rørbunten (eller kjernen) til U-rørs varmeveksleren.Det er planlagt å være en avtakbar type, som er praktisk for vedlikehold og utskifting.
4. Den innebygde kjølespiralen er fast: Serpentinkjølerøret inne i lagertanken kan ikke fjernes.
5. Kjølemedium: ingen forskjell, alt er kjølt vann (en viss mengde vandig etylenglykolløsning).


Innleggstid: 25. august 2021